tiistai 18. kesäkuuta 2013

Muistiot ja pöytäkirjat valmiiksi HETI!

Seuraavan kerran kun osallistut johonkin tilaisuuteen, josta on laadittava kokousmuistio, pöytäkirja tai raportti, laadi tämä heti/samantien PAIKAN PÄÄLLÄ MOBIILISTI - säästät aikaasi, työ on heti valmis ja voit laittaa sen heti jakoon muille osallistuneille kommentoitavaksi!

Kätevä laskin!

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Lisää Ampparit.com kotivalikkoon

Ampparit.com-sivustolta löydät ajankohtaiset uutisaiheet: Mitä tapahtuu JUURI NYT?

Sivustosta voit luoda itsellesi personoidun eli henkilökohtaisen http://www.ampparit.com/personointi?


perjantai 7. kesäkuuta 2013

Dragon Dictation muuttaa lukemasi tekstin kirjoitukseksi!


Tablet-lehti

Muistiinpanoja/Aikakausmedian tietoisku 24.1.2013/Helsinki

Tablet-lehden tekemiseen on kaksi tapaa:

  1. Näköislehti eli ns. ”karvalakkimalli: Tehdään pdf:t vähän samaan tyyliin kuin tehdään paino-pdf:t (resoluutio on pienempi ja koko on paljon pienempi)
  2.  Sovellus-lehti / e-lehtikioskiversio (CASE. Puoluelehti Vihreä Lanka /löytyy sovelluskaupoista kuten Google Play:sta tai AppleStoresta – on maksullinen)



Kertoivat tuosta Vihreä Lanka-lehden lehtikioski-versiosta, että tammikuussa sen hinta oli 1.90€ ja paperilehden hinta oli 4€. Hintaero siksi näin, että sovelluslehden kustannukset ovat pienemmät. Tulevaisuussuunnitelmissa oli ko. puoluelehden osalta, että  jäsenet saavat lukea ilmaiseksi, koska ovat maksaneet jäsenmaksun.

torstai 6. kesäkuuta 2013

CASE. Äänitallenne_Poroparlamentti 2013

Heikki Autto on Facebook-viestikanavan välityksellä antanut luvan tämän äänitiedoston julkiseksi tekemiselle/jakamiselle.